Followers

Album

Album

Thursday, December 18, 2014

People Change

‎Tolak orang yang baik,
Untuk pilih orang yang ada.

Tapi yang ada,
Tak selamanya ada.

--BSA

Tuesday, December 16, 2014

Monday, December 15, 2014

Rumah kedua BSA !


Akaun BicaraSamaAwan di facebook sudah cecah 5k. Saya tak dapat nak approve new friend request. Walau bagaimanapun, kalian boleh LIKE PAGE KIKI GRINDAWANGSA yang baru disiapkan.

Terima kasih kerana selalu ada.

Sunday, December 14, 2014

Diri sendiri

Kiki, knp wluon dia dah buat dkt sy mcm2, knp sy xblh nk lupakn dia? Xblh nk tinggalkn dia? 

 -- 

 Sebab belum penat lagi. Nanti kalau dah letih, berhenti sendiri lah tu. Tanpa ada orang suruh, tanpa ada orang bagi nasihat. Tapi kalau ada orang yang nasihat tu pun, bukan siapa-siapa. Diri sendiri. 

 --BSA